Høsten er i gang

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

En ny sesong er over oss og i år er det knallkjør fra første øving med showrepertoar. Første opptreden er allerede fredag 16. september, i forbindelse med åpningen av Norway Pelagic sitt nye fryselager. Ellers så har vi en spennende sesong foran oss.

 

Helgen 7. – 9. oktober drar vi på øvingshelg/sosial samling til Kalvåg. Vi blir innlosjert på rorbuer og måltider serveres på Knutholmen. Det er en stund siden vi har hatt en sosial samling så dette blir kjekt!
Kalvåg


30. oktober arrangerer vi Måløy Musikklags Venner. Da inviterer vi spesielt våre støttespillere men også alle interesserte til konsert med kaffi og kaker.

24. november åpner vi julegaten i Måløy og spiller julesanger rundt om i sentrum.

Søndag 4. desember arrangerer vi igjen Nissefest for små og store, den 62. i rekken. Komiteen er allerede i full gang med manusskriving, og vi garanterer som vanlig for julestemningen! Den tradisjonelle julekonserten i Sør-Vågsøy kirke er i år søndag 18. desember  og etter den tar vi juleferie.Vårsemesteret starter allerede torsdag 5. januar og vi skal ha øvingshelg både 12. – 13. februar og 3 – 4. mars i forbindelse med dansegallaen.

Dansegallaen er lørdag 10. mars og ansvarlig Arve Hjelle sammen med musikkutvalget er allerede i sluttfasen med programmet. Klarer vi å toppe årets suksess, er det store spørsmålet.

Etter dansegallaen får vi et par rolige måneder før vi 17. mai feirer Norges nasjonaldag. Vi avslutter sesongen med Måløydagene som går av stabelen 29. juni – 1. juli.

Høsten 2012 er det planlagt en tur til Tyskland og til byen Sulingen i Niedersachsen. Mer om dette kommer senere.