Storstilt åpning av fryselager

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post


Foto: Fjordenes Tidende/ Janne Weltzien Listhaug

Fredag ettermiddag var det offisiell åpning av Norway Pelagic sitt nye fryselager på Trollebø, ett av det største i sitt slag i Norge. Måløy Musikklag var hyret inn for å gi gjestene en musikalsk dessert.


Torsdag var det lydsjekk og generalprøve. Vi var litt skeptiske i starten på grunn av at etterklangstiden var på hele 5-6 sekunder. Det var etter at det var hengt opp mye duk i taket og på veggene for å dempe lyden. Lokalet hadde passet ypperlig til å spille kirkemusikk i. Men etter at lydteknikeren fra Øyre Lyd fikk skrudd og stilt under hele øvelsen ble det til slutt en veldig bra lyd i salen.

Fryselageret med en kapasitet på 20 000 tonn, er delt inn i tre celler. To av cellene var allerede satt kulde på, mens det tredje var varmt og fint, dekket til middag for de om lag 100 inviterte gjestene.

Etter snorklippingen kunne gjestene gå rundt og se seg rundt i nybygget før et fyldig Havets Festbord ble servert. Under desserten gikk vi på scenen og satte i gang et timeslangt show bestående av musikk satt sammen fra årets dansegalla «Movie Highlights» og «Elvis is back».


Foto: Fjordenes Tidende/ Janne Weltzien Listhaug

Showet gikk strålende og gjestene ga utrykk for at de likte det de såg og hørte, blant annet med stående applaus flere ganger. En del japanske kunder var til stede og de var selvfølgelig ekstra imponert over å se selskapets administrerende direktør Gunnar Domstein og selger Stian Hjelle stå på scenen og synge. Totalt var det fem ansatte i Norway Pelagic på scenen. En ekstra overraskelse ble det da Ingelin Gil kom seglende fram til scenen i vår flotte utgave av Titanic. Stilig var det også med Isak Elvis sin ankomst på motorsykkel!

Vår dyktige og trofaste gjeng av solister og kompgruppe gjorde igjen en fantastisk jobb og vi takker disse spesielt.

Solister: Stian Hjelle, Ingelin Gil, Sonja Ellefsen, Randi Melheim, Gunnar Domstein og Isak Søraa.

Kompgruppe: Arve Rutledal (gitar), Harald Barmen (bassgitar), Vidar Furnes (keyboard), Helge Blålid (slagverk) og Øystein Aas (perkusjon).


Foto: Fjordenes Tidende/ Janne Weltzien Listhaug

Enda en gang har vi i Måløy Musikklag fått være med på en helt spesiell og flott opplevelse gjennom hobbyen vår. Vi takker Norway Pelagic for oppdraget og ønsker lykke til med nybygget.

Les mer om åpningen hos NRK Sogn og Fjordane, bilder og video i Fiskeribladet Fiskaren og les om leverandørene.

 

 

 

 

 

Repertoaroversikt:

The Final Countdown Stian

Gimme! Gimme! Gimme! Ingelin

Go The Distance Stian

My Heart Will Go On Ingelin

Goldeneye Sonja

Anyone Randi

You Never Can Tell Sonja

Somewhere Gunnar og Stian

The Show Must Go On Ingelin

Also Sprach Zarathustra og See See Rider Isak

What Now My Love Isak og Gunnar

You Gave Me A Mountain Gunnar

American Trilogy Isak, Randi og Gunnar

Amazing Grace Stian og Gunnar